top
Print side E-mail side 

Kursustilmelding i Aarhus

OBS: Sidste grundkursus i Aarhus afholdes 11. oktober - 8. november 2023. Herefter lukker vores Aarhusafdeling, og du kan ente forberede dig i København ved fremmøde eller online på et hjemmestudie.

Nu er du kun et par klik fra at træde ind på et grundkursus i Mejlgade hos Smertefri Fødsel™ - fire informations- og øvelsespakkede moduler, hvor du står på skuldrene af de mere end 40.000 kursister, der har taget kurset før dig. 

Modul 1, 2 og 4 er kun for dig, der skal føde, på modul 3 skal din partner med.

Begynd på grundkurset 6-8 uger før din termin. Du er også velkommen tidligere, særligt hvis du er bange for at skulle føde, bør du komme i god tid. Jeg glæder mig til at have dig med og lære dig alle Smertefri Fødsel-teknikkerne. 

Du får konkret viden, nyeste smerteforskning, nul snik-snak, fokus på dit eget arbejde og vished for, hvad du gøre, når veerne ruller derud af for at få en aktiv og positiv fødselsoplevelse. 

Forvent en uhøjtidelig, direkte, no-nonsens stemning og tilgang på grundkurset, der lægger vægten på, hvad Idu selv stiller op, som fødslen skrider frem. Du vil gå fra kurset opildnet til at gå til fødslen med krum hals, når veerne melder sig og have et uvurderlig fundament af viden om påvirkning af krop, hjerne og nervesystem.

Inkluderet i dit grundkursus er også et tretimers webinar, hvor du forberedes på opstart af amning, hjælp til selvhjælp til mental og fysisk trivsel efter fødslen samt nattesøvn. 


Grundkurser i fødselsforberedelse — Aarhus

Henter datoer...


 

 

Din instruktør


Vibe M. H. Andersen

Smertefri Fødsel-instruktør i Aarhus, jordemoder og erfaring fra fødegangen i Danmark og Norge.


 

 

 

Find vej


 
© 2024 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3