top
Print side E-mail side 

Fødselsforberedelse

Hjemmestudie hos Smertefri Fødsel

Et hjemmestudie i fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel™ er til dig, der trin for trin vil træne dig op til en aktiv fødsel, hvor dit eget koncentrerede fødselsarbejde er i fokus i stedet for smerte og panik.

Fokus er 100% på handlingsanvisende og håndgribelige fødeteknikker, en unik viden, du ikke kan læse dig til i bøgerne eller opnå indsigt i noget andet sted. Resultatet er, at du kan opnå en fødsel, hvor du er med til at styre din krop i stedet for den styrer dig — også når veerne er mest intensive, fordi du husker fra din træning, hvad du skal gøre med kroppen, hvis hovedet står af.

Du kan selv øve det hele hjemme i din egen stue, når du sidder med den eftertragtede øvelsesbog, træningslydfiler og instruktionsvideoer, hvor Anja viser dig, hvor du laver øvelserne. Inkluderet er fri adgang til rådgivning frem til din termin.

Hvis du har brug for rådgivning kontakter du Anja Bay via e-mail . Rigtig god fornøjelse med træningen.

Der følger et træningsprogram med hjemmestudiet i pdf format — den trykte bog kan du købe selvstændigt på fx SAXO.COMBOG & IDÉ eller TALES.DK.


 
 

 

Du guides igennem

Hvad vil en smertefri fødsel egentlig sige, og hvordan nedsætter du selv smerten så markant, at flere taler om ikke at have ondt?

Kroppens eget apotek

Hormonernes påvirkning af kroppen under fødslen er fascinerende viden.

Vidste du, at du har et væld af hormoner i din krop under fødslen, som du faktisk selv kan påvirke?

Du får at vide, hvordan du kan undgå vedroppet ved selv at sætte gang i oxytocinen. Hvornår adrenalin virker hensigtsmæssigt, og hvordan du kan slå den ned, når den ikke gør. Og så lærer du, hvordan du kan opleve det samme som runners high under en fødsel, hvis processen ikke forstyrres.

Laboro-vejrtrækningen™

Du lærer med Laboro-vejrtrækningen™ at gøre veerne i åbningsfasen til at holde ud uden at gå i panik — selv når de er meget intensive. Og nej, det er ikke dyb vejrtrækning! Du lærer, hvordan du afgrænser veen og timet går ind i hver enkelt, så den ikke overmander dig, og du kan arbejde aktivt med den fra begyndelse til top og slut. Laboro-vejrtrækningen giver dig en stor følelse af kontrol over veerne, når den laves sammen med kombinationsafspændingen. Effekten er, at dine længste veer vil føles mere, som om de niver, end decideret smerte, fordi du lærer at aktivere dit autonome nervesystem, så du lukker betragteligt eller helt ned for smerteoplevelsen igennem centralnervesystemet. Lyder det kompliceret? Det er det slet ikke, når du først får det lært!

Pres og giv slip-teknikken

Bækkenet er ikke en statisk størrelse, og det samme gør sig gældende for bækkebunden. Jo mere du ved og har øvet at slippe muskulært samt mentaltrænet til pressefasen, desto mere vinder du troen på, at noget så stort kan komme ud af noget så småt. Du lærer en pressevejrtrækning, der gør, at du kan udnytte hele presseveen optimalt, og hvilken vejrtrækning du aktiverer, når du skal forebygge bristninger.

Massageteknik

Du får smertelindrende massageteknikker, og tips til hvordan din partner bedst muligt kan understøtte dig i forhold til metoden under fødslen. Du kan med din partner tale om hvilken støttende rolle, der bedst indtages under fødslen — til stor lettelse for mange, da det kan være svært at vide, hvad man præcis stiller op ved en fødende kvindes side.

Kombinationsafspænding

Du indføres i kombinationsafspændingen, hvor du efter kort tid kan tænde og slukke aktivt for kroppens muskler.

Vigtigheden af at gentage den og tre enkle fikspunkter på kroppen, som du kan trigge, når veen kommer, og dermed oparbejde energi i stedet for at nedbryde, hvilket afkorter oplevelsen af fødslens længde væsentligt.

Du lærer at lade din livmoder arbejde i fred, når der er en ve ved at spænde helt af omkring dens arbejde.

Fokusvisualisering

Panikhåndtering når det er mest effektivt. Mister du fokus, går du i panik. Det sker for mere en 50% af alle fødende, og du skal vide, hvad du gør, når du kommer derud. Din træning opgraderes med dét alle elitesportsfolk ved er nødvendigt for at klare store udfordringer: mentalbilleder. 


Jordemoderens rolle

Du lærer om jordemoderens rolle under fødslen, og hvordan hun kan understøtte dig i teknikkerne.

Rådgivning

Ubegrænset rådgivning over mail hos vores instruktører, så du kan spørge om alt, du måtte være i tvivl om uanset om du har ét eller 117 spørgsmål, svarer vi dig personligt helt frem til din termin.

Dokumentarfilm

Du får login til at se en dokumentarfilm produceret af Små Film, hvor du ser en kvinde føde med teknikkerne, så du får sat praksis bag teorien og får et reelt billede på, hvor virksomme fødeteknikkerne er under fødslen.

Træningsbog

Komplet træningsbog på 70 sider, som du kan begynde at øve efter med det samme i kombination med lydfiler og videoinstrukser.

Lydfiler

Guidet og professionel lydfil (produceret af greatmusic.dk) til hver eneste øvelse, som du kan sætte direkte i din iPod, MP3 afspiller — eller bare lytte til ved computeren.

Instruktioner

Undervisningsvideoer, hvor Anja Bay instruerer dig i kombinationsafspænding, laboro-vejrtrækning og pres og giv slip-teknikken, så du ved, at du gør det korrekt derhjemme. Der er også en video til partneren, som guider i at støtte dig under fødslen. 


 

Anmeldelser

Alle gravide kvinder burde lære/tilbydes den her fødselsteknik. Tusind tak for at have hjulpet mig til nu 2 fantastiske fødsler - den seneste herhjemme i tirsdags 

Op til første fødsel læste jeg al materialet fra Hjemmestudiet og øvede flittigt med lydfilerne dagligt. Her anden gang og 3 år senere fik jeg ikke prioriteret træningen så højt, men da fødslen startede, startede min krop automatisk vejrtrækningsteknikken. 

Jeg fik stor ros begge gange for at klare veerne rigtig flot 
Første fødsel blev igangsat og hele forløbet strak sig over 1,5 dag - her var jeg utrolig glad for at føle mig forberedt og føle at jeg bare var så klar uanset hvad der måtte byde sig af udfordringer - den ro og tillid til kroppen føltes som guld værd 

I tirsdags tog fødslen 6 timer med kun 10 min presseveer - takket være vejrtrækningsteknikken følte mig 100 % ovenpå hele vejen igennem. Den mest fantastiske oplevelse 

Hvis jeg nogensinde er så heldig at skulle have flere børn vil jeg give mig selv kurset med træning - så jeg er sikker på at komme afsted og dyrke teknikken. Med job og ældre søskend var det svært at få prioriteret hjemmetræningen her anden gang.

Tak for hjælpen

Ditte Sørensen

Kære gravide kvinde gør dig selv den største tjeneste — Smertefri Fødsel er fantastiske fødeteknikker, som alle kan finder ud af, og de gør bare SÅ stor en forskel. Jeg har selv født mit tredje barn efter hjemmestudiet, og det blev en fantastisk fødsel. Tak Anja, det var så stort.

Janne Lundberg Svendsen


 

 

Pris og bestilling

Hjemmestudiet

kr. 995,-

Du får alt ovenstående indhold i den eftertragtede øvelsesbog, videoer og tilhørende lydfiler, som du kan øve fødeteknikkerne efter. Al rådgivning uanset hvor meget, du har behov for er inkluderet i prisen.


 

 

 

Begynd senest en måned før termin — og gerne før

Du kan begynde på træningen, når det passer dig. For at lære det hele inden termin anbefales det, at du begynder hjemmestudiet allersenest fire uger før din termin — dog helst seks uger, for at sikre dig maksimal effekt til fødslen.

Hjemmestudiet giver anvisninger tilpasset din termin, så du ved, hvordan du skal øve dig på teknikkerne. Du skal bruge et kvarter dagligt på træningen.

Bækkenløsning er ikke en hindring for at lave øvelserne, da de ikke på nogen måde er fysisk krævende. Vi får ofte bestillinger på hjemmestudiet som gave til jul eller fødselsdag. Skriv gavekort samt den gravides navn i din bestilling, og så sender vi et elektrisk gavekort, som du kan printe og forære til modtageren.


 

 
Bestil nu
© 2024 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3