top
Print side E-mail side 


DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig under hele nedlukningen.

Alle kurser afvikles som planlagt, men i stedet for, I kommer til os, kommer vi til jer.

Du undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

Det giver dig en kæmpe fordel, fordi du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, inden din termin enten som et grundkursus eller en bootcamp for par eller bootcamp for par.

Det giver dig en helt anden unik oplevelse end at sidde med en bog eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig vejledning.

Vi kan se hinanden, høre hinanden og er så tæt på at være tæt sammen som muligt hver for sig.

Følg ligeledes med alle hverdage på Instagram @smertefrifoedsel.dk, hvor jeg underviser kl. 8 og du kan stille mig spørgsmål til øvelserne.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk pt.

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Du får tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes online samt en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Når Danmark åbner igen, mødes vi fysisk, men er du med på et grundkursus fra Amsterdam, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.

Fødselsforberedelse

BOOTCAMP FOR PAR ELLER BOOTCAMP FOR DIG

Bootcampen er en virkelig omfattende fødselsforberedelse for jer, der vil have fuldstændig samme læring som på grundkurset kogt ned til én dag. Hvis det hele skal læres på én intensiv dag, så er bootcampen det kursus, der bør vælges. Vælg at forberede jer 100% sammen hele dagen med bootcamp for par eller kom selv på bootcamp for dig.

Når I kommer som par lægges vægten på jeres samarbejde under hele fødslen, og partneren får en udførlig instruktion i understøttelse af hendes arbejde, mens der på bootcampen for dig er fokus på din proces og selvfølgelig take away intro til, hvordan din fødselshjælper støtter dig, som du kan tage med hjem og give videre.  Kom senest en måned før termin eller tidligere. 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3