top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Fødselsforberedelse

BOOTCAMP FOR PAR ELLER BOOTCAMP FOR DIG

Bootcampen er en virkelig omfattende fødselsforberedelse for jer, der vil have fuldstændig samme læring som på grundkurset kogt ned til én dag. Hvis det hele skal læres på én intensiv dag, så er bootcampen det kursus, der bør vælges. Vælg at forberede jer 100% sammen hele dagen med bootcamp for par eller kom selv på bootcamp for dig.

Når I kommer som par lægges vægten på jeres samarbejde under hele fødslen, og partneren får en udførlig instruktion i understøttelse af hendes arbejde, mens der på bootcampen for dig er fokus på din proces og selvfølgelig take away intro til, hvordan din fødselshjælper støtter dig, som du kan tage med hjem og give videre.  Kom senest en måned før termin eller tidligere. 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3