top
Print side E-mail side 

Kursustilmelding i København & ONLINE

Nu er du kun et par klik fra at træde ind på et grundkursus i Strandgade hos Smertefri Fødsel™ - fire informations- og øvelsespakkede moduler, hvor du står på skuldrene af de mere end 40.000 kursister, der har taget kurset før dig. 

Modul 1, 2 og 4 er kun for dig, der skal føde, på modul 3 skal din partner med. Begynd på grundkurset 6-8 uger før din termin. Du er også velkommen tidligere, særligt hvis du er bange for at skulle føde, bør du komme i god tid. Jeg glæder mig til at have dig med og lære dig alle Smertefri Fødsel-teknikkerne. 

Du får konkret viden, nyeste smerteforskning, nul snik-snak, fokus på dit eget arbejde og vished for, hvad du gøre, når veerne ruller derud af for at få en aktiv og positiv fødselsoplevelse. 

Forvent en uhøjtidelig, direkte, no-nonsens stemning og tilgang på grundkurset, der lægger vægten på, hvad du selv stiller op, som fødslen skrider frem. Du vil gå fra kurset opildnet til at gå til fødslen med krum hals, når veerne melder sig og have et uvurderlig fundament af viden om påvirkning af krop, hjerne og nervesystem.

Inkluderet i dit grundkursus er også et tretimers webinar, hvor du forberedes på opstart af amning, hjælp til selvhjælp til mental og fysisk trivsel efter fødslen samt nattesøvn. 


Grundkurser i fødselsforberedelse — København & Online

Henter datoer...


 

 

Mød instruktørerne


Anja Bay

Cand. mag., bestseller forfatter samt stifter af Smertefri Fødsel bevægelsen.


Tilde Bøgild

Smertefri Fødsel-instruktør i København. Jordemoder med erfaring fra fødegange i Hovedstaden.


Karen Ingversen

Smertefri Fødsel-instruktør i København. Har som jordemoder arbejdet 25 år i Hjemmefødselsordning Sjælland samt i Holland.


Louise de Mylius

                    Smertefri Fødsel-instruktør i København.                                          


 

 

 

Find vej


 
© 2024 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3