top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Smertefri Fødsel Anja Bay Metoden

Hvilket fødselsforberedelses-kursus skal jeg vælge?

Når du vælger et kursus hos Smertefri Fødsel kan du i dag vælge at indlære programmet på seks forskellige måder:

Dit valg af kursus er et spørgsmål om termin og temperament. Det er underordnet for valget, om du er første- eller fleregangsfødende.


Grundkurset

Grundkurset er til dig, der har god tid. Her kommer du selv på 1, 2. og 4. modul, mens din partner og hjælpere er velkomne på 3. modul. Grundkurset er til dig, der har seks uger eller mere til termin, når du begynder på første modul. Er du meget bange for at føde, så kom i rigtig god tid. Handling æder angst, og vi fokuserer på, hvad du selv kan gøre for at påvirke fødslen. Du skal ikke øve dig eller læse på materialet inden med mindre du har mindre end fem uger til termin.


 

Bootcamp for par

Bootcamp for par vælger I, hvis I vil forberede jer 100% som par. Formidlingen er rettet imod, at I arbejder sammen og præcis som på modul 3 i grundkurset tillægges partneren en meget aktiv og betydningsfuld rolle i fødslen og der er tid til at komme grundigt ud i alle hjørner af fødselshjælperens arbejde. Vælg at komme på BP en måned eller tidligere før terminen. Det anbefales at øve kombinationsafspændingen og laboro inden fremmøde for at få størst mulig udbytte af dagen. Vi gennemgår på dagen alt fra A-Z, men det anbefales at øve kombinationsafspændingen og laboro inden fremmøde for at få størst mulig udbytte af dagen.

Bootcamp for dig

Bootcamp for dig er den anden dagsworkshop er lavet kun til dig, der har brug for at få en intensiv dag, hvor du går i dybden med øvelserne. Du er ofte fleregangsfødende og kan godt lide at arbejde tingene igennem selvstændigt. Du får selvfølgelig en intro til støtte udefra, men hovedfokus er på dine øvelser. Det er også kurset, som gengangere klassisk bruger som brush up kursus - og hold nu fast, hvor er I efterhånden mange. Vi giver altid rabat, når I kommer igen, kontakt for info. Har du kort tid til termin, det vil sige mindre end tre uger, bør du øve laboro og kombinationsafspændingen, inden du kommer.


 


Hjemmestudiet

Hjemmestudiet er det virtuelle kursuslokale til dig, der er geografisk langt væk, New York, Berlin og Bejing er allerede med os, men du kan også tage det i Nyborg. Det er også til dig, der ikke er til holdundervisning, men gerne vil sidde hjemme i sofaen og lave dine øvelser.


Bogen

Bogen er et selvstændigt produkt med copyright hos forlaget, derfor følger den ikke med i øvrige udbud. Er du generelt god til at forstå øvelser ved at læse dig frem, så begynd med bogen, der er et nedskrevet hjemmestudium med masser af historier fra andre, der har prøvet det før dig - netop de historier ligger ikke andre steder. Du kan altid gå videre med et digitalt hjemmestudie eller kursus, hvis du har brug for mere hands on læring.


Du lærer ikke programmet mere eller mindre effektivt, uanset om valget falder på det ene eller andet kursusudbud, det afhænger af, hvordan du præcis lærer bedst. Skal du læse dig frem? Lytte? Se? Afprøve? De fleste af os har bare brug for at indlære tingene meget lavpraktisk og få vist øvelserne, tjekket af de sidder godt på, såvel som motivationen får et nøk op når undervisningen foregår på hold - der er i hvert fald gang i jeres facebookgrupper bagefter, både før og efter fødslen. Kursusmaterialet er det samme til alle udbud. 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3