top
Print side E-mail side 

Kursustilmelding i Aarhus

OBS: Sidste bootcamp i Aarhus afholdes 16. september 2023. Herefter lukker vores Aarhusafdeling, og du kan enten forberede dig i København ved fremmøde eller online på et hjemmestudie.

Nu er I kun et par klik fra at træde ind på ‘Bootcamp for par' i Aarhus hos Smertefri Fødsel™. Det er jeres mulighed for at forberede jer sammen for dernæst at kunne samarbejde konkret under fødslen. To uger inden vi mødes, får du adgang til alt kursusmaterialet og kan gå i gang med øvelserne, som særligt dig, der skal føde gerne må nå at øve, inden vi ses. Kom på bootcampen senest en måned før terminen og gerne tidligere. Forvent en fødselsforberedende oplevelse helt ud over det sædvanlige, hvor I bliver mødt af vidensspækket, praksisnær, konkret undervisning, som I rent faktisk kan bruge på den store dag. I vil gå fra dagen bevidste om jeres samarbejde og råderum og hvad der skal til få at få en god fødselsoplevelse.

Inkluderet i bootcamp for par er også et tretimers webinar, hvor du/I forberedes på opstart af amning, hjælp til selvhjælp til mental og fysisk trivsel efter fødslen samt nattesøvn. 

Én tilmelding tæller for jer som ét par. 


Fødselsforberedelse for par i Aarhus

Henter datoer...


 

 

Din instruktør


Vibe M. H. Andersen

Smertefri Fødsel-instruktør i Aarhus, jordemoder og erfaring fra fødegangen i Danmark og Norge.


 

 
© 2023 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3