top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.


 

Gavekort til grundkurset, bootcamp for par eller hjemmestudiet

Gavekort til én, du holder af

Vil du gerne give et kursus hos Smertefri Fødsel til én, du holder af? Så kan du købe et gavekort til grundkurset, bootcamp for par eller hjemmestudiet og få et smukt udfyldt gavekort tilsendt til din adresse.


Gavekort til grundkurset

kr. 2.295,-

Grundkurset er til den, der har seks uger eller mere til termin.
Læs kursusbeskrivelse

Bestil nu


Gavekort til bootcamp for par

kr. 2.995,-

Bootcamp for par er til dem der vil forberede sig 100% som par.
Læs kursusbeskrivelse

Bestil nu


Gavekort til hjemmestudiet

kr. 995,-

Til den der selv ønsker øve det hele hjemme i sin egen stue.
Læs kursusbeskrivelse

Bestil nu


 

 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3