top
E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19 - VI ÅBNER IGEN 9. JUNI

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men i stedet for, du kommer til os, kommer vi til dig.

Du undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

Det giver dig en fordel, fordi du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, inden din termin enten som et grundkursus eller en bootcamp for par eller bootcamp for dig.

Du får via livestreamingen en helt anden unik oplevelse end at sidde med en bog eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig vejledning.

Vi kan se hinanden, høre hinanden og er så tæt på at være tæt sammen som muligt hver for sig.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Du får tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes online samt en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Vi åbner op for fysisk fremmøde fra 9. juni. I første omgang afholdes bootcamps med fysisk fremmøde samt modul 1, 2 og 4 på grundkurset. Modul 3 med partner samt efterfødselscaféer afholdes fortsat online.
  5. Er du med på et grundkursus fra Amsterdam eller Aalborg, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.
  6. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Login til øvelserne

Kan du ikke logge ind? Send din kvittering til kursus@smertefrifoedsel.dk og få et nyt brugernavn og adgangskode.


 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3