top
Print side E-mail side 

Læs de seneste opdateringer om Covid-19, og hvad det betyder for din deltagelse i undervisningen her.

DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Opdateret den 23. marts 2021

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men i stedet for, du kommer til os, kommer vi til dig. 

Vi holder lukket for fysisk fremmøde frem til 5. maj 2021. Du undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

Det giver dig en fordel, fordi du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, inden din termin enten som et grundkursus eller en bootcamp for par eller bootcamp for dig.

Du får via livestreamingen en helt anden unik oplevelse end at sidde med en bog eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig vejledning.

Vi kan se hinanden, høre hinanden og er så tæt på at være tæt sammen som muligt hver for sig.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  • Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  • Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses online, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  • Du får tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes online samt en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  • Vi åbner op for fysisk fremmøde, når myndighederne igen tillader det. 
  • Hvis du tilmelder dig et grundkursus, der hedder "+ONLINE", betyder det, at holdet efter en genåbning vil have både fysisk fremmøde og mulighed for online deltagelse. Tilmelder du dig et grundkursus, der hedder "100% ONLINE", så deltager alle kursister online også efter en genåbning. Tilmelder du dig en Bootcamp, er der som udgangspunkt mulighed for både fremmøde og online deltagelse ved genåbning. Tilmelder du dig de Bootcamps, der hedder "LIVE STREAMET", så deltager du/I online, uanset om der er åbnet op for mig fremmøde eller ikke.
  • Efter genåbning undervises modul 3 (med partner) på grundkurset fortsat online. Bootcamp for par undervises med fysisk fremmøde for både den gravide og partner (dog ikke hvis man er tilmeldt "LIVE STREAMET").
© 2021 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3