top
Print side E-mail side 

Om Sasha Orheim

UNDERVISER I AMNING & BARSELSOPTUR

Jeg er uddannet jordemoder og medunderviser på de gratis webinarer om amning og kroppen efter fødslen. I møder mig også på det opfølgende modul Barselsoptur efter fødslen. Derudover tilbyder jeg akut ammehjælp og fødselsmodnende akupunktur hos Barselsrummet.dk.

Jeg har været fascineret af fødsler siden barnsben og at blive jordmoder har været mit kald, så længe jeg kan huske. Med årene voksede mit ønske om at hjælpe med at styrke forældre og familier via jordmoderpleje, uddannelse og følelsesmæssig støtte med fokus på den individuelle vurdering.

Som jordemoder anser jeg det som min fornemmeste opgave at bevare det normale normalt - uden unødige indgreb og altid med mor og barns sikkerhed som første prioritet og ikke mindst familiens oplevelse af medinddragelse.

Jeg har arbejdet med fødsler i over 10 år, og været fødselshjælper til en masse fødsler, inden jeg blev autoriseret jordemoder.

Min erfaring som jordemoder har jeg fra Rigshospitalet, Hvidovre og Roskilde fødegange. Desuden er jeg specialiseret i ammeopstart- og forberedelse samt barselsomsorg med en baggrund fra Den Gode Barsel samt Rigshospitalets Barselshotel, herunder sårbare barslende.


 
© 2022 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3