top
Print side E-mail side 

Læs de seneste opdateringer om Covid-19, og hvad det betyder for din deltagelse i undervisningen her.


 

Efterfødselscafé hos Smertefri Fødsel

Efterfødselscafé

Efterfødselscaféen er dit 5. modul på grundkurset og dit 2. modul på bootcamp forløbene.

Du finder løbende nye datoer op for caféen herunder. Caféen er et sparringsmøde, hvor vi deler ressourcer til dit videre forløb. Det er din mulighed for at drøfte emner med de øvrige deltager, som optager jer lige nu og her. Inden du fremmøder på selve caféen bedes du sende din fødselsberetning og svare på spørgsmålene i mailen, du modtager ved tilmelding.

ALLE er velkomne, også den eller dem, du havde med til fødslen. Skriv det i kommetarfeltet, når du tilmelder dig. Alle jeres fødsler har været så forskellige, der findes ikke to éns forløb.

Styrke, afmagt, kontrol, kontroltab, sejhed, smerte, panik, glæde, kærlighed, overlevelse - er som regel de tangenter, vi kommer omkring på caféen, som de fleste af os genkender fra vores forløb. Nogle gange kan der også være en følelse af, at du ikke fandt styrke, hvor det er en lise at komme og lytte til de andre forstå hvor vidt forskellige vores proces er.


 

 

 

Lauras historie


 

 

 

Tilmeld dig efterfødselscafé

Bemærk at det kun er datoer annonceret her på websitet, vi står inde for. Så dobbelttjek altid, hvis du har fundet en dato hos en af vores samarbejdspartnere, i foldere eller pjecer. 
© 2021 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3