top
Print side E-mail side 

 

Barselsoptur hos Smertefri Fødsel

BARSELSOPTUR

Det sidste modul på dit forløb hos Smertefri Fødsel, uanset om du har været på grundkurset eller en bootcamp, har samme fokus som den øvrige undervisning: Hjælp til selvhjælp, hvor vi forbereder dig på resten af din barselsperiode og underviser dig i emner, der er brugbare at kende til i den nye livsperiode, der venter, uanset om du er førstegangs- eller fleregangsmor.

Undervisningen falder i tre dele. Den første del er fastlagt til at omhandle at komme hjem til dig selv i det, der kan føles mentalt kaotisk og fysisk forandret. Som du kender det fra dit forudgående forløb, veksler vi imellem teori og praksis, hvor sidstnævnte er øvelser, du kan tage med hjem og fortsætte, særligt med fokus på bækkenbund og opbygning af fysisk styrke med hensyntagen til, om du har født vaginalt eller ved kejsersnit.

Den anden del af undervisningen deler vi på holdet udfordringer og glæder ved status quo, oftest er det amning, fysiske udfordringer eller selvfølelsen og kontakten, der er i centrum.


 

 

 

Lauras historie


 

 

 

Tilmeld dig barselsoptur

Bemærk at det kun er datoer annonceret her på websitet, vi står inde for. Så dobbelttjek altid, hvis du har fundet en dato hos en af vores samarbejdspartnere, i foldere eller pjecer. 
© 2022 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3