top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.


 

Efterfødselscafé hos Smertefri Fødsel

Efterfødselscafé

Efterfødselscaféen er dit 5. modul på grundkurset og dit 2. modul på bootcamp forløbene.

Du finder løbende nye datoer op for caféen herunder. Caféen er et sparringsmøde, hvor vi deler ressourcer til dit videre forløb. Det er din mulighed for at drøfte emner med de øvrige deltager, som optager jer lige nu og her. Inden du fremmøder på selve caféen bedes du sende din fødselsberetning og svare på spørgsmålene i mailen, du modtager ved tilmelding.

ALLE er velkomne, også den eller dem, du havde med til fødslen. Skriv det i kommetarfeltet, når du tilmelder dig. Alle jeres fødsler har været så forskellige, der findes ikke to éns forløb.

Styrke, afmagt, kontrol, kontroltab, sejhed, smerte, panik, glæde, kærlighed, overlevelse - er som regel de tangenter, vi kommer omkring på caféen, som de fleste af os genkender fra vores forløb. Nogle gange kan der også være en følelse af, at du ikke fandt styrke, hvor det er en lise at komme og lytte til de andre forstå hvor vidt forskellige vores proces er.


 

 

 

Lauras historie


 

 

 

Tilmeld dig efterfødselscafé

Bemærk at det kun er datoer annonceret her på websitet, vi står inde for. Så dobbelttjek altid, hvis du har fundet en dato hos en af vores samarbejdspartnere, i foldere eller pjecer. 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3