top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.


 

Gratis foredrag — fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel

I SMERTE SKAL DU FØDE
— ELLER SKAL DU VIRKELIG DET?

Foredraget introducerer til alle kursusudbud, som vi har her i huset. Det er lavet til dig, der overvejer at tilmelde dig et af vores kurser, men søger et indblik i, hvad grundkurset, partner bootcamp’en eller hjemmestudiet kan gøre for dig. 

Foredraget sætter fokus på, hvor meget du kan få ud af selv at håndtere smertesignalet og deltage aktivt i arbejdet med Anja Bays helt konkrete tilgang til fødslen. Kom og oplev fødselsglæde og inspiration til aktiv deltagelse i den forestående store oplevelse. 

Vil du have en fødselsoplevelse ud over det sædvanlige, så er det allerede nu en rigtig god idé, at du betragter den som et maraton, som du skal træne dig op til. Det er nærmest blevet en kliché at sammenligne en fødsel med et maraton, men hér tager vi udsagnet bogstaveligt. Netop dén indstilling og indøvelsen af en række konkrete fødeteknikker gjorde, at Anja Bay ved fødslen af sit andet barn oplevede at have en smertefri fødsel - meget modsat hendes første fødsel, som uden teknikkerne var pinefuld. Den samme erfaring med kontrol gentog sig ved tredje fødsel: en oplevelse at at styre smertesignalet, i stedet for dét styrede hende. 

 

 

 

 

 

Når du går fra foredraget vil du have et overblik over, hvilket kursus, du bør vælge i forhold til termin og temperament. Du, din partner og eventuelle fødselshjælpere kan stille alle de spørgsmål, I måtte have på hjerte. Så uanset om du planlægger fødslen med en fødselshjælper eller alene er foredraget relevant. Arrangementet er introducerende til kursusindholdet, mens det er på selve kurset, du lærer metoden.

Der er begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig foredraget i god tid. 

Vi glæder os til at se jer! 

Anja Bay & Smertefri Fødsel-instruktørerne


 

 

 

Tilmeld dig vores gratis foredrag

Bemærk at det kun er foredrag annonceret her på websitet, vi står inde for. Så dobbelttjek altid, hvis du har fundet en dato hos en af vores samarbejdspartnere, i foldere eller pjecer 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3