top
Print side E-mail side 

 

Gratis foredrag — fødselsforberedelse hos Smertefri Fødsel

I SMERTE SKAL DU FØDE
— ELLER SKAL DU VIRKELIG DET?

Foredraget introducerer til alle kursusudbud, som vi har her i huset. Det er lavet til dig, der overvejer at tilmelde dig et af vores kurser, men søger et indblik i, hvad grundkurset, partner bootcamp’en eller hjemmestudiet kan gøre for dig. 

Foredraget sætter fokus på, hvor meget du kan få ud af selv at håndtere smertesignalet og deltage aktivt i arbejdet med Anja Bays helt konkrete tilgang til fødslen. Kom og oplev fødselsglæde og inspiration til aktiv deltagelse i den forestående store oplevelse. 

Vil du have en fødselsoplevelse ud over det sædvanlige, så er det allerede nu en rigtig god idé, at du betragter den som et maraton, som du skal træne dig op til. Det er nærmest blevet en kliché at sammenligne en fødsel med et maraton, men hér tager vi udsagnet bogstaveligt. Netop dén indstilling og indøvelsen af en række konkrete fødeteknikker gjorde, at Anja Bay ved fødslen af sit andet barn oplevede at have en smertefri fødsel - meget modsat hendes første fødsel, som uden teknikkerne var pinefuld. Den samme erfaring med kontrol gentog sig ved tredje fødsel: en oplevelse at at styre smertesignalet, i stedet for dét styrede hende. 

 

 

 

 

 

Når du går fra foredraget vil du have et overblik over, hvilket kursus, du bør vælge i forhold til termin og temperament. Du, din partner og eventuelle fødselshjælpere kan stille alle de spørgsmål, I måtte have på hjerte. Så uanset om du planlægger fødslen med en fødselshjælper eller alene er foredraget relevant. Arrangementet er introducerende til kursusindholdet, mens det er på selve kurset, du lærer metoden.

Der er begrænset antal pladser, så husk at tilmelde dig foredraget i god tid. 

Vi glæder os til at se jer! 

Anja Bay & Smertefri Fødsel-instruktørerne


 

 

 

Tilmeld dig vores gratis foredrag

Bemærk at det kun er foredrag annonceret her på websitet, vi står inde for. Så dobbelttjek altid, hvis du har fundet en dato hos en af vores samarbejdspartnere, i foldere eller pjecer 
© 2024 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3