top

Det var f…… en god fødsel

Det jeg fik virkelig brug for fra kurset var koblingen af vejrtrækningsteknikken og kombinationsafspændingen. Det gjorde veerne mere afgrænsede for mig, og gav mere luft i pauserne, end jeg har oplevet til de to tidligere fødsler. Jeg var simpelthen ikke nær så forpustet og udmattet efter en udvidelsesve, som jeg før har oplevet. Jordemoderen var også imponeret over at babys hjertelyd ikke rykkede sig det mindste under veerne.

Spørger du, om jeg vil anbefale kurset til andre er mit svar: Ja, ja, ja!! I det hele taget vil jeg anbefale alle gravide ikke at forlade sig på Liberos graviditetsbog og det offentliges tilbud om auditoriefordrag som fødselsforberedelse. Dit rolige væsen får hele "systemet” ned på et niveau hvor det bliver realistisk og ikke så mystisk, som jeg først troede. Det bedste ved kurset var at opleve din undervisningsstil og en kompetent tilgang.

Det overraskede mig, hvordan teknikkerne bare sad fast da dagen og veerne kom! Jeg synes ikke, jeg var verdensmester i lange veer, men det kørte altså bare! Det virker faktisk! Det gør en kæmpe forskel. Jeg havde ikke en helt smertefri fødsel, men den var f….. god!

- Anne Mette Søndberg Sørensen, 3. fødsel

    
© 2023 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3