top

Det var simpelthen SÅ fedt og hyggeligt at føde

"Jeg vil lige benytte et par fredelige minutter herhjemme til at sige mange tusinde tak for den bedste fødselsoplevelse, jeg havde, da jeg fik mit tredje barn for et halvt år siden. Jeg tænker stadigvæk rigtig tit på fødslen, og de her minder giver mig bare så meget styrke, overskud og positiv energi - det var simpelthen SÅ fedt og hyggeligt at føde!!!

Det lyder måske lidt skørt... Men jeg havde jo ligesom født to andre børn før, og da jeg for første gang hørte om din metode, tænkte jeg bare 'jaja, den er god nok med dig - jeg har jo prøvet at føde hele to gange - og INTET på denne verden gør mere ondt!!!'. Jeg havde to mere eller mindre almindelige, smertefulde (!!!!) hospitalsfødsler, og da jeg blev gravid med nr. 3, var min første tanke: Jeg skal bare bedøves og have kejsersnit, tak! Jeg overlever ikke en fødsel mere!

Dertil kom, at jeg på grund af medicinsk behandling vidste, at fødslen skulle sættes i gang 2 uger før termin - ville min krop så overhovedet være parat til at føde? Jeg var simpelthen så nervøs.

Men så kom igangsættelsen, og alt gik SÅ fint og fuldstændig over al forventning. Hvert eneste ord i din bog er sandt - hvordan i alverden gør du det??? Og selvom hele forløbet tog godt og vel 40 timer (fik den første pille kl. 9 fredag morgen, og Leo blev født lørdag nat 7 minutter før midnat), er det eneste, jeg husker, OVERSKUD fra a til z.

  

Og det gjorde ikke ondt at føde ham!! Ikke et eneste sekund!! Det var megahårdt, jovist, sådan med sved på panden og ømme muskler bagefter, men det kan jeg da sagtens leve med. Jeg endte endda med at få vedrop de sidste 5 timer, da jeg ikke udvidede mig hurtigt nok - men selv det her ellers forfærdelige drop gjorde ingen forskel (jeg husker at jeg sagde til min mand: 'Jeg var så bange for det her drop - og nu er det bare min bedste ven! Er det ikke fantastisk?')... Efter Leo var født, kunne jeg føle hormonerne suse rundt i kroppen - som du skriver i din bog, den bedste og vildeste trip, man kan forestille sig. Barn nr. 4, bare kom an! Jeg er SÅ klar! Jeg sender også lige et billede fra 3 minutter efter fødslen - jeg ligner godt nok én, der har taget en hel bunke coke, men det er jo bare fordi, jeg er så glad og så lettet og lykkelig, og fordi de gode hormoner suuuuuser rundt i kroppen"

- Dorothea Kruse, 3. fødsel 
© 2023 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3