top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19 - VI ÅBNER IGEN 9. JUNI

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Vi åbner op for fysisk fremmøde fra 9. juni. I første omgang afholdes bootcamps med fysisk fremmøde samt modul 1, 2 og 4 på grundkurset. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Er du lige nu med på et grundkursus fra Amsterdam eller Aalborg, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.
  6. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Om Vibe M. H. Andersen

Smertefri Fødsel-instruktør i Aarhus, selvstændig jordemoder og erfaring fra fødegange i Danmark og Norge

Jeg er særligt optaget af at understøtte dig i dit fokus på, hvad du selv kan gøre for at gå tryg og styrket igennem din graviditet og fødsel. Ser netop i mit arbejde hvor stor en forskel, det gør, at have forberedt sig til fødslen.

Jeg holder af den pragmatiske og handlingsanvisende tilgang  som teknikkerne bygger på og jeg er fascineret af den positive udvikling som du gennemgår på kurset. Typisk fra nervøs og usikker til forventningsfuld og spændt.

Det er for mig både fagligt og personligt meget tilfredsstillende at arbejde med Smertefri Fødsel - Anja Bay Metoden og jeg glæder mig til at give det hele videre til dig.

Jeg går på barsel i april 2020, og derfor vil Marina Ravn overtage min undervisning i Aarhus resten af året.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig på  Fra april 2020 bedes du kontakte min barselsvikar på


 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3