top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.


 

Kontakt


Anja Bay

Cand. mag., bestseller forfatter samt stifter af Smertefri Fødsel bevægelsen.


Tilde Bøgild

Smertefri Fødsel-instruktør i København, jordemoder & arbejdende på fødegangen.


Vibe M. H. Andersen

Smertefri Fødsel-instruktør i Aarhus, jordemoder & erfaring fra fødegangen i Danmark & Norge.


 

 

 

 

Vi er lige her, hvis du har behov for hjælp!

Smertefri Fødsel er altid kun en e-mail væk, hvis du behøver hjælp — vil du helst snakke med os så skriv det i en mail til , så ringer vi dig op på et tidspunkt som passer dig.


Smertefri Fødsel ApS

Strandgade 36, stuen
1401 København K
CVR-nr. 31151260

E-mail:

Telefon

Vil du helst snakke med os så skriv det i en mail til , så ringer vi dig op på et tidspunkt som passer dig. I mailen skriver du hvor du bor, og hvad det er du har brug for hjælp med, så sørger vi for at den rette medarbejder ringer dig op.


Spørgsmål om kursus/hold

Har du spørgsmål til et kursus så kontakt instruktøren som holder det kursus du er interesseret i /allerede er tilmeldt. Du finder kontakt information til alle instruktører under menupunktet "Vores team" og også under hvert kursus. 

Generelle spørgsmål

Har du generelle spørgsmål om vores firma eller vores fødselsforberedelseskurser, så   — vi besvarer din mail indenfor 2 arbejdsdage. 

Tekniske spørgsmål

Har du tekniske spørgsmål om hjemmesiden, er det noget du ikke kan finde, et link der ikke virker mm, så skriv til Vi besvarer din mail indenfor 2 arbejdsdage.


 

 

 

København

Strandgade 36, stuen 1401 København K


 

 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3