top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Om Anja Bay

Cand. mag., forfatter & stifter af Smertefri Fødsel bevægelsen

Anja Bay er forfatter og udvikleren bag kursus- og uddannelsesvirksomheden smertefrifødsel.dk, og har de seneste år gjort sig bemærket for sit talent indenfor fødselsforberedelse og formidling med fokus på panik- og smertehåndtering.

Anja er uddannet cand. mag. i Moderne Kultur & Kulturformidling. Siden 2008 har hun skabt dén mest populære fødselsforberedelse herhjemme med det formål at bevare fødslen spontan igennem en tidssvarende formidling, der fokuserer på at lære gravide konkrete fødeteknikker til en aktiv fødsel uden angst og med meget mindre smerte – hvis nogen overhovedet.

I 2009 lancerede hun Danmarks første online fødselsforberedelse, og i maj 2016 havde mere end 15.000 taget hendes kursus digitalt eller live. I 2013 blev de første Smertefri Fødsel-instruktører uddannet i eget regi sideløbende med bogen Smertefri Fødsel udkom i sensommeren. I 2015 kom fødselspraktiker uddannelsen til, som er Smertefri Fødsels svar på en doulauddannelse. I 2018 uddannede Anja et helt ny hold Smertefri Fødsel instruktører, som er certificeret i at instruere 1:1, og i 2019 vil der være færdiguddannede hold-instruktører i både Norge, Island og Jylland.

2019 bliver også året, hvor Smertefri Fødsel åbner egen jordemoderledet fødeklinik på Frederiksberg. 

Anja Bay er blevet profileret blandt andet hos Jordemoderforeningen, i Femina samt Vores Børn og har medvirket i DR2 tema om smerte, Lorry og Go’ Morgen Danmark. Desuden har hun udgivet bestselleren Smertefri Fødsel, som er et selvstudie i Anja Bay Metoden.

Anja er opvokset i Havndal, Østjylland, har studeret i Aarhus, Berlin og København. I dag bor hun i København med sin mand og tre børn. Efter en meget pinefuld første fødsel i 2006 og dernæst en smertefri fødsel i 2008 grundlagde hun samme år sit firma Smertefri Fødsel ApS og blev snart kendt for sine indsigtsfulde og effektive kurser. I dag holder Anja foredrag, træner selv gravide i København og uddanner blandt andre jordemødre i sine grundlæggende principper. Følg alle nyeste tiltag, herunder gratis foredrag, på Facebook©.


 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3