top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19 - VI ÅBNER IGEN 9. JUNI

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Vi åbner op for fysisk fremmøde fra 9. juni. I første omgang afholdes bootcamps med fysisk fremmøde samt modul 1, 2 og 4 på grundkurset. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Er du lige nu med på et grundkursus fra Amsterdam eller Aalborg, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.
  6. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Fødselsberetninger

Fødselsberetninger

1. fødsel

Tro ikke på, at den første fødsel bliver den sværeste. Udfordringen er, at du ikke kender intensiteten af dine sammentrækninger endnu.

2. fødsel

Anden gang har du erfaring. Brug den konstruktivt. Hvad vil du gentage? Hvad vil du ændre? Alt er fordoblet, du har været her før.  

3. fødsel

For nogen er udfordringen ved den tredje gang, at sammentrækningerne kommer og går. Tålmodighed er vejen frem.


 

 

 

Kejsersnit

VI ved aldrig, hvilken udgang til verden barnet tager. Akut vil du skulle arbejde op til kejsersnittet foretages & planlagt falder smertehåndteringen bagefter. 

Tvillinger

Når du skal føde tvillinger pågår der større kontrol under fødslen. Derfor kan du med fordel tage kontrol over det, du kan påvirke - det er en hel del.   


 

 

 

 

Sædefødsel

Ikke alle børn vender sig, men du kan heldigvis også føde dit barn, når det kommer med rumpen først.

 

 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3