top
Print side E-mail side 


DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig under hele nedlukningen.

Alle kurser afvikles som planlagt, men i stedet for, I kommer til os, kommer vi til jer.

Du undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

Det giver dig en kæmpe fordel, fordi du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, inden din termin enten som et grundkursus eller en bootcamp for par eller bootcamp for par.

Det giver dig en helt anden unik oplevelse end at sidde med en bog eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig vejledning.

Vi kan se hinanden, høre hinanden og er så tæt på at være tæt sammen som muligt hver for sig.

Følg ligeledes med alle hverdage på Instagram @smertefrifoedsel.dk, hvor jeg underviser kl. 8 og du kan stille mig spørgsmål til øvelserne.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk pt.

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Du får tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes online samt en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Når Danmark åbner igen, mødes vi fysisk, men er du med på et grundkursus fra Amsterdam, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.

Fødselsberetninger

Fødselsberetninger

1. fødsel

Tro ikke på, at den første fødsel bliver den sværeste. Udfordringen er, at du ikke kender intensiteten af dine sammentrækninger endnu.

2. fødsel

Anden gang har du erfaring. Brug den konstruktivt. Hvad vil du gentage? Hvad vil du ændre? Alt er fordoblet, du har været her før.  

3. fødsel

For nogen er udfordringen ved den tredje gang, at sammentrækningerne kommer og går. Tålmodighed er vejen frem.


 

 

 

Kejsersnit

VI ved aldrig, hvilken udgang til verden barnet tager. Akut vil du skulle arbejde op til kejsersnittet foretages & planlagt falder smertehåndteringen bagefter. 

Tvillinger

Når du skal føde tvillinger pågår der større kontrol under fødslen. Derfor kan du med fordel tage kontrol over det, du kan påvirke - det er en hel del.   


 

 

 

 

Sædefødsel

Ikke alle børn vender sig, men du kan heldigvis også føde dit barn, når det kommer med rumpen først.

 

 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3