top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Bootcamps afholdes med fuldt fysisk fremmøde, og det gør modul 1, 2 og 4 på grundkurset også. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Instruktører


 

Instruktører

Her ser du de instruktører, som er certificerede til selv at undervise i fødselsforberedelse efter det nyeste kursusprogram og kursusmateriale fra Smertefri Fødsel anno 2019.


Maria Greve, Roskilde

I Roskilde kan du forberede dig på fødslen med teknikkerne fra Smertefri Fødsel hos Fødegejst, som Maria Greve står bag. Hun har født begge sine børn med teknikkerne og kunne ikke have klaret sig uden dem. Derudover har Maria selv oplevet at være sårbar gravid og få en efterfødselsreaktion og vil rigtig gerne hjælpe dig, der også har det svært før og efter fødslen.Du kan både vælge et Grundkursus, Bootcamp for dig og Bootcamp for par i Roskilde.


Marina Ravn, Odense

Marina Ravn er jordemoder og har arbejdet i Odense og i England, Norge og Island. Marina har som jordemoder oplevet Smertefri Fødsel-teknikkerne flere gange, men det var først ved sin anden fødsel, at hun fik prøvet dem på egen krop med et helt fantastisk resultat. Marina udbyder både grundkursus og bootcamp for par og bootcamp for dig i Odense.
 
 


Gurli Kløvedal, København / Copenhagen

Gurli underviser i Smertefri Fødsel teknikkerne, fordi hun mener, at kvinder fortjener at have de bedst mulige forudsætninger for en god fødselsoplevelse, som bygger på kropslig forståelse, viden, tryghed og ja, kærlighed.

Gurli Marie teaches classes in birth preparation in english. Her goal is for women to have better, safer births working with the body, not against it. Book her for private 1:1 sessions in your home.


 

 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3