top
Print side E-mail side 

Læs de seneste opdateringer om Covid-19, og hvad det betyder for din deltagelse i undervisningen her.

Instruktører


 

Instruktører

Her ser du de instruktører, som er certificerede til selv at undervise i fødselsforberedelse efter det nyeste kursusprogram og kursusmateriale fra Smertefri Fødsel anno 2019.


Maria Greve, Roskilde

I Roskilde kan du forberede dig på fødslen med teknikkerne fra Smertefri Fødsel hos Fødegejst, som Maria Greve står bag. Hun har født begge sine børn med teknikkerne og kunne ikke have klaret sig uden dem. Derudover har Maria selv oplevet at være sårbar gravid og få en efterfødselsreaktion og vil rigtig gerne hjælpe dig, der også har det svært før og efter fødslen.Du kan både vælge et Grundkursus, Bootcamp for dig og Bootcamp for par i Roskilde.


Marina Ravn, Odense

Marina Ravn er jordemoder og har arbejdet i Odense og i England, Norge og Island. Marina har som jordemoder oplevet Smertefri Fødsel-teknikkerne flere gange, men det var først ved sin anden fødsel, at hun fik prøvet dem på egen krop med et helt fantastisk resultat. Marina udbyder både grundkursus og bootcamp for par og bootcamp for dig i Odense.
 
 


Gurli Kløvedal, København / Copenhagen

Gurli underviser i Smertefri Fødsel teknikkerne, fordi hun mener, at kvinder fortjener at have de bedst mulige forudsætninger for en god fødselsoplevelse, som bygger på kropslig forståelse, viden, tryghed og ja, kærlighed.

Gurli Marie teaches classes in birth preparation in english. Her goal is for women to have better, safer births working with the body, not against it. Book her for private 1:1 sessions in your home.


 

 
© 2021 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3