top
Print side E-mail side 

Kursustilmelding I ODENSE

Nu er du kun et par klik fra at træde ind på grundkurset - vores mest populære kursus til dato. Fordi de fleste af os lærer bedst, når vi har god tid til at lære det, vi skal. Og vores partner og fødselshjælpere kan komme med én af gangene. Og der er plads og tid til at få detaljerne og gentagelsen, for alt i verden gentagelsen med. 

Se på listen herunder; datoen viser, hvornår kurset begynder, vi mødes to timer hvér gang, fire fortløbende uger og en én gang, når du har født. Vi ser frem til at have dig med – og til at undervise både dig og din partner på modul 3. Har du flere fødselshjælpere, er alle velkomne tredje gang. Har du spørgsmål, så svarer vi med det samme på  

Led efter en kursusdato, der ligger mindst seks uger fra din terminsdato. På den måde har du (formentlig) tre ugers buffer, fra kurset slutter og frem til din fødsel. Hvis du frygter fødslen, så mød op på kurset så snart din kalender tillader det. Angst har det med at fordufte, når du fokuserer på, hvad du selv kan gøre. Det er også fordelen ved grundkurset, du bliver lige mindet om, at du virkelig skal få øvet dig imellem hvert fremmøde. Efter kun tre uger knækker læringskurven og du har de betingede reflekser under vesten; derfra er det bare vedligeholdelse.  

Vi glæder mig til at have dig med!


Grundkurser i fødselsforberedelse — Odense 

 

Din instruktør


Marina Ravn

Smertefri Fødsel-instruktør i Odense, jordemoder og har arbejdet i Odense og i England, Norge og Island. På barsel i 2021.


 

 

 

Find vej


 
© 2022 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3