top
Print side E-mail side 


DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19

Vi er her for dig under hele nedlukningen.

Alle kurser afvikles som planlagt, men i stedet for, I kommer til os, kommer vi til jer.

Du undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

Det giver dig en kæmpe fordel, fordi du i ro og mag kan sidde hjemme i stuen og modtage undervisning, inden din termin enten som et grundkursus eller en bootcamp for par eller bootcamp for par.

Det giver dig en helt anden unik oplevelse end at sidde med en bog eller et hjemmestudie, da du får optimal undervisning og personlig vejledning.

Vi kan se hinanden, høre hinanden og er så tæt på at være tæt sammen som muligt hver for sig.

Følg ligeledes med alle hverdage på Instagram @smertefrifoedsel.dk, hvor jeg underviser kl. 8 og du kan stille mig spørgsmål til øvelserne.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk pt.

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

 1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
 2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
 3. Du får tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes online samt en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
 4. Når Danmark åbner igen, mødes vi fysisk, men er du med på et grundkursus fra Amsterdam, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.

Ammeforberedende kursus

Smertefri Amning

Det ammeforberedende kursus 'Smertefri Amning' er en direkte videreførsel af den samme ideologi, kvalitet, høje vidensniveau og ikke mindst lavpraktiske no-nonsens teknikker, du kender fra Smertefri Fødsel kurset. Alt du lærer er lige til at tage frem og bruge, når du står i en presset situation som nybagt mor og skal have amningen op at køre.

Det der adskiller kurset fra alle andre er, at vi ikke slipper dig, når det er slut. Du får bagefter adgang til Facebook-gruppen ’Smertefri Amning’, hvor optagelsen af undervisningen ligger, så du kan genlytte den igen og igen, såvel som der er støtte og råd at hente i gruppen. Når du har født kan du melde dig til eftermøde, som er opfølgning på, hvordan det går. Alt er inkluderet i din kursusbetaling.

Kurset er for gravide, der ønsker at få den bedste begyndelse på amningen, tillknytningen og den allerførste tid som mor for første gang eller igen.

Du søger hjælp til selvhjælp og vil bare gerne have vist hvordan og vide det, inden du står i selve situationen.

Kurset inkluderer workshoppen som beskrevet nedenfor, optagelse af undervisningen, så du kan lytte den igen og igen, medlemskab af Facebook-gruppen 'Smertefri amning', hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have før og efter termin samt et opfølgende møde i Strandgade med andre ammende mødre faciliteret af ammevejleder Sasha Orheim. 

 

Det unormale der er normalt som andre ikke fortæller dig

 • Smertehåndtering før og efter mælketilløb 
 • Så lang tid tager det faktisk at få amningen op at køre – og hvor ondt du skal forvente det gør samt hvad du gør ved det – for det ér værd at kæmpe for 
 • Din krop lige efter fødslen - hvorfor du føler du har franskbrød under armene og dine bryster er sprunget i luften, efterveer og følelsen af at bløde hønseæg - og hvad du gør for at afhjælpe det


 

 

 

Hvorfor det ikke skal være pinefuldt at amme og alt vi ved om, hvordan hormoner styrer ballet

 • Et opgør med at instinktet er styrende og noget 'du bare er naturligt i kontakt med og kan mærke efter' (fordi mange af os er mere i en tilstand af chok end zen lige efter fødslen, hvor der tages fat på amningen). 
 • Hormonelt og anatomisk, så genial er din krop 
 • Hvad baby kan og ikke kan, kognitivt, og fysisk fra størrelsen på et kirsebær mave til tennisbold, og hvorfor det er vigtigt at vide 
 • Amning historisk og hvorfor du skal kende dem, du står på skuldrene af

Derfor begynder ammeperioden med hvor godt du tager dig af dig selv – og lader dig tage af

 • Hud mod hud og nulstille hvis I ikke fik det med fra begyndelsen eller eftervirkninger fra indgreb under fødslen samt efter kejsersnit 
 • Kost der går som fløde i brysterne 
 • Kend dine grænser, så du styrer gæstelisten, ikke omvendt

Sådan ved du at din baby får nok at spise

 • Trivselstegn, myter og fakta 
 • Hvorfor du med sindsro i de allerfleste tilfælde kan sende vækstkurver hen hvor peberet gror – og tage brystpumpen med 
 • Sådan øger eller reducerer du din mælkeproduktion 
 • Hvorfor fri mælkebar er smart døgnet rundt

De klassiske udfordringer og løsningen på dem

 • Følelsen af for lidt, for meget mælk og brystbetændelse 
 • Hvorfor du skal vente med at indføre forskellige ammestillinger til amningen er etableret 
 • Praksisnære anvisninger til amning i hjemmet og amning ude - sådan kan du amme over alt fra trappetrin til autostol

Gråd og søvn i familien

 • Partners støtte i ammeperioden betyder alverden, hvordan & hvorfor 
 • Hvad et helt andet kontinent ved om gråd og hvorfor du også vil vide det for at trøste baby 
 • Hvorfor græder barnet? Hvad er normalt og gråd som det eneste sprog

Ammeskammen og ammemafiaens endeligt

 • Hvad du stiller op, hvis intet virker, herunder kærlighed og remedier


   

 

Komplet forberedende ammekursus i København

Pris 995,-

Kurset inkluderer workshoppen som beskrevet ovenfor, optagelse af undervisningen, så du kan lytte den igen og igen, medlemskab af Facebook-gruppen 'Smertefri amning', hvor du kan stille alle de spørgsmål, du måtte have før og efter termin samt et opfølgende møde i Strandgade med andre ammende mødre faciliteret af ammevejleder Sasha Orheim. Prisen for kurset er 650,-, hvis du er tidligere kursist hos Smertefri Fødsel. 
Bestil nu
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3