top
Print side E-mail side 

Ammeforberedende kursus

FORBEREDELSE TIL AMNING & KROPPEN EFTER FØDSLEN

Alle der har født kan skrive under på, at de første seks uger efter fødslen er den mest livsomvæltende, stærke, sårbare, gennemsigtige, orkanbrusende tyste tid i ens liv.

Lidt ligesom den tid vi er i lige nu med corona, vi ved godt alle sammen indeni, at ingenting bliver helt det samme igen, men forhåbentlig går vi igennem den her transformation, fordi alting skal blive bedre.

Men det er smertefuldt.

Og det gør ondt helt ind i sjælen.

Også selvom du gerne ville være gravid, og babyen er et stort ønske.

Fordi det er nyt, ubetrådt land, som du ikke kender landkortet til, og når andre siger, ’følg din mavefornemmelse’ aner du ikke, om den sidder bag ørerne eller på månen, såvel som ’du ved bedst fordi du er moren’ lyder som et sprog, du ikke har lært endnu, men andre synes du burde tale allerede qua dit køn.

Anja Bay & Tilde Bøgild underviser derfor et tre timers gratis webinar hver måned, hvor du lærer alt, du har brug for at vide til den første tid efter fødslen.

  

 

Det unormale, der er normalt, som andre ikke fortæller dig

 • Hvorfor alt der står herover er en normal følelse, og hvad er sker eksistentielt og hormonelt i kroppen, når vi skifter ham fra  ikke at være forælder til at blive det.
   
 • Konkret og helt ned i detaljen hvordan du griber amningen an de allerførste dage og frem til babyen er seks uger, så du ikke føler dig på herrens mark og alene om opgaven, men ved hvordan det skal føles og ikke føles og hvordan babyen lægges til..
     
 • De ammestillinger du skal kende allerede nu og dem, du skal kende til senere. 
   
 • Hvordan I indretter jer om natten for at få en masse søvn alle sammen – der er lavpraktiske råd at hente som alle burde vide.
   
 • Hvordan du forebygger alt det, man ikke gider i ammeperioden som forpinthed, brystbetændelse, følelsen af, der ikke er mad nok og alle andre ting, der får os til at gakke ud, men hvor der er hjælp at hente for at imødegå det og for de allerflestes vedkommende faktisk komme til at holde af amningen, fordi du ved, hvad der er op og ned, og hvad du skal gøre. 
    
 • Kroppen efter fødslen, hvordan skal du forvente den er og føles, hvad kan du selv gøre for at smertelindre og tage dig af dig selv, hvad der normalt og hvornår skal du søge hjælp?


 

 
 

  DET SIGER DEM, DER HAR DELTAGET I WORKSHOPPEN 

 • "I er mega gode. Både mig og min kæreste synes, det var brugbart. I er bare for gode til at forklare en masse komplicerede ting, så man både får konkrete redskaber, men nok så vigtigt også føler sig parat og klædt på til amningen og alt det på den anden side. Tusinde tak!” 
  - Katrine
   
 • "Tak for et virkelig givende og styrkende kursus! Jeg glæder mig så meget til at amme efter dette, og forbinder det ikke længere med de bekymringer, man får når man blot hører om alle komplikationerne ved det.” 
  - Sara 
   
 • "Tak for et godt og spændende kursus. Jeg er 3. gangsmor og der var alligevel flere fif og råd, som jeg kan bruge med min søn på 2 uger! Jeres måde at formidle på er en god blanding af info og opbakning, som jeg tror, vil styrke enhver mors rejse ind i moderskabet.” 
  - Mette 
   
 • "Super god og konkret gennemgang - føler mig klart bedre rustet til tiden efter fødslen nu. Var til bootcamp hos Tilde i lørdags, og det kursus sammen med det her, har givet mig meget mere ro, styrke og begejstring for både fødsel og amning. Jeg glæder mig til begge ting!” 
  - Ane-Sophie
   
 • "Tusind tak for et virkelig godt webinar! Jeg sidder tilbage med et meget klarere billede af, hvad jeg kan forvente af forskellige scenarier, og hvad jeg og min kæreste kan stille op i dem. Af hjertet tak!“
  - Anne
   
 • "Mega god undervisning! Er 2. gangs mor og med en amning der gik galt ret hurtigt sidst. Jeg har fået rigtig meget ud af det og har fået mod på at prøve igen her om 5 uger, når lillesøster kommer.” 
  - Naja
   
 • "I er så kompetente og formulerer jer på en let forståelig måde, så man er ikke usikker eller sidder tilbage med følelsen “det forstod jeg ikke”. Jeg er helt vild med dette kursus og påtænker at se det med min mand igen den 11. maj.” 
  - Line
   
 • "Tusind tak for (endnu) et fantastisk kursus: Det har været så dejlig konkret og konstruktivt - og så har I sådan en forstående og omsorgsfuld tilgang til de emner, I kommer ind på. Derudover er jeg vild med den proaktive vinkel jeres kurser har.” 
  - Pernille    
   
 • "Undervisningen fungerede rigtig godt. Dejligt at det både er overordnet viden og lavpraktiske råd. Skønt at man fornemmer jeres store viden, erfaring og ærlige meninger.”
  - Dorte
   
 • "Virkelig virkelig god undervisning - mange tak :) God balance mellem tale, baggrundsviden og praktiske teknikker."
  - Louise


     

   

  Pris for online forberedelse til amning og kroppen efter fødslen

  Pris 0,-

  Workshoppen er gratis for alle.   
  Bestil nu
  © 2023 Smertefri Fødsel ApS.
  webpage.io Content Management System.
  HTML5 / CSS3