top
Print side E-mail side 

 
DIN FØDSELSFORBEREDELSE HOS SMERTEFRI FØDSEL UNDER COVID-19 - VI ÅBNER IGEN 9. JUNI

Vi er her for dig. Alle kurser afvikles som planlagt, men med nødvendige ændringer. 

Du kan tilmelde dig hold, hvor du fremmøder, hvor vi sørger for at overholde alle retningslinjer, så du trygt kan deltage i undervisningen hos os. 

Når du tilmelder dig vil enkelte hold være markeret ‘online’. På de angivne hold undervises via et virtuelt kursuslokale, hvor du præcis som på kurset kan se din underviser og medkursister, stille spørgsmål og deltage aktivt i undervisningen, imens den foregår.

På den måde er det for første gang blevet muligt at tage et live online Smertefri Fødsel-kursus i hele Danmark, ja, hele verden – vi underviser dog kun på dansk, som det er nu. 

Du kan derfor vælge, om du ønsker at fremmøde eller blive undervist online, såvel som du også stadig kan tage kurset som et hjemmestudie uden undervisning men med instruktionsvideoer og lydfiler. 

SÅDAN GØR DU & SÅDAN FOREGÅR DIN UNDERVISNING

  1. Du booker dig ind på det hold, der passer til din termin og kalender.
  2. Du får tilsendt alt kursusmaterialet og skal øve, inden vi ses onlline, hvis det er en bootcamp, du deltager i. Til grundkurset skal du ikke forberede dig inden.
  3. Er du på online får du tilsendt et link til dit kursuslokale lige inden, vi mødes samt et link til en gruppe online, hvor du møder og holder kontakt med de øvrige deltagere.
  4. Vi åbner op for fysisk fremmøde fra 9. juni. I første omgang afholdes bootcamps med fysisk fremmøde samt modul 1, 2 og 4 på grundkurset. Modul 3 med partner afholdes online. 
  5. Er du lige nu med på et grundkursus fra Amsterdam eller Aalborg, sørger vi for, at du kommer med i kursuslokalet online herfra, så du får afsluttet dit forløb herindefra.
  6. Vi kommer i det næste lange stykke tid til at tilbyde kurser online sideløbende med, at vi åbner op. Du finder dem under grundkurser, hvor de er markeret med “ONLINE”.

Om Tilde Bøgild

Smertefri Fødsel instruktør i  København, jordemoder

Mit navn er Tilde Bøgild. Jeg er jordemoder, mor til Frida på 5 år og Max på 2 år og jeg underviser hos Smertefri Fødsel Anja Bay Metoden på fuld tid.

Igennem den tid, jeg har mødt kursister fra Anjas kursus på fødegangen, har jeg set, hvad forberedelsen med metoden har gjort for jer under og efter fødslen. Til efterfødselscaféen hører jeg på fødsler fulde af glæde og stolthed, hvilket gør det utrolig  meningsfuldt for mig at undervise jer i Anja Bays principper.

 I arbejder jer igennem fødslen med et stort overskud og har en ro med jer, der gør det nemmere for jer at manøvrere igennem den uforudsigelighed, som fødslens forløb kan være. Jeg ser frem til at give dig en konkret måde at håndtere din fødsel og tryghed i hele dit kommende forløb. Har du spørgsmål kan du kontakte mig på  


 
© 2020 Smertefri Fødsel ApS.
webpage.io Content Management System.
HTML5 / CSS3